Fietsroutes voor toerfietsen en e-bikes

Wij hebben eigen fietsroutes die u de prachtige omgeving van Holten en De Holterberg laten zien. Deze beschreven routes geven u informatie over de mooie plekjes die u passeert. Al fietsend wordt u gewezen op die kleine bijzonderheden welke u zonder routebeschrijving achteloos zou passeren.

Onderweg komt u ook langs diverse horeca waar u een heerlijke kop koffie met iets lekkers erbij kunt nuttigen. Uiteraard hebben de horecagelegenheden ook het nodige voor de inwendige mens op het menu staan. Voor degene die een fiets huurt zijn deze routes uiteraard gratis.

Fietsroutes voor mountainbikers

Op de Holterberg ligt een prachtige atb-route van ongeveer 32 km. De route is geheel bepijld waarbij u stijle hellingen afwisseld met spannende afdalingen.

De route van 32 km is voor de beginner in te korten naar 18 km en voor de getrainde atb’r te verlengen naar 50 km. De start is o.a. 50 meter vanaf ons bedrijf, ideaal dus bij het huren van een atb.

Fietsknooppuntenroutes

Wilt u geheel op eigen houtje fietsen, geen probleem wij verkopen fietsknooppuntenkaarten van zowel Salland als Twente. Met dit systeem kunt u uw eigen route samenstellen waarbij u zelf bepaalt waar u heen fietst en hoeveel kilometer u wilt fietsen.

Wij geven u graag advies om u de mooiste plekjes te laten zien.